zaterdag 6 juni 2015

Hullu Poro ophalen.


Zaterdag 23 mei, Lia haar verjaardag en dus weer een jaar ouder. Je zou het niet zeggen en volgens ons enige nichtje in de familie. Na een leuke ochtend verjaardagsvisite met koffie en gebak moesten we ook nog die dag onze boot, die een onderhoudsbeurt had gekregen, ophalen in Bruinisse. Beetje proppen met de tijd dus. Mijn ouders brachten ons daar naar toe. Dus met onze eigen auto en hun auto  volgeladen via de jachthaven in Hellevoetsluis om daar onze auto achter te laten en vervolgens naar Bruinisse.

Daar lag Hullu Poro mooi opgetuigd en geserviced aan de hammerhead te wachten. Trouwens de rekening ook. Maar dat is allemaal voor het goede doel. Pfff.  Alles uit de auto van mijn ouders geladen en zij weer op weg naar huis. Maar waar laten we die zooi???


De volgende dag konden we lekker vroeg door de Grevelingensluis naar de Krammersluis richting het Volkerak. Altijd leuk om op het Volkerak te varen met al die binnenvaartschepen om je heen. Bij Willemstad door de Volkeraksluis en linksaf onder de Haringvlietbrug door het Haringvliet op richting onze box. Die nacht zouden we voor de laatste keer thuis slapen en vanaf maandag 25 mei voor zo’n 14 maanden op de boot wonen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten