vrijdag 18 september 2015

Reacties en leuke opmerkingen van jullie

We vinden het heel erg leuk om jullie reacties te lezen en hoe jullie beleven wat we meemaken.
Voor ons is het een grote ontdekkingsreis en avontuur. Iedere keer gaat de boeg een bepaalde kant op en komen we in onbekend gebied. 
Soms vragen we ons af waar we mee bezig zijn. 
We nemen wel doordachte besluiten om wel of niet verder te gaan. Als het weer ons niks lijkt of we hebben het erg naar ons zin op een bepaalde plek gaan we niet weg en blijven we gewoon nog een dagje liggen.
Na een paar dagen zeilen is het vaak ook weer een paar dagen klussen of onderhoud plegen; er gaat regelmatig wat stuk of doet het eventjes gewoon niet meer.
Door jullie reacties en berichten beleven we het nog een keertje door jullie ogen. Blijf vooral reageren want dat vinden we heel erg leuk en geeft ons een gevoel van verbondenheid.

2 opmerkingen:

John zei

Natuurlijk blijven we reageren. Het is al een dagelijkse routine, even de tablet pakken en kijken waar jullie zijn. Ook de foto's zijn gaaf. Gaan jullie in het kleine bootje om foto's te maken van de zeilboot? Want de laatste foto's van de boot achter de golven zijn leuk gemaakt. En nu staan jullie op het punt om een oversteek te maken. Wordt het Casablanca of gelijk Canarische eilanden. Jullie zien ongetwijfeld nu meer zon dan wij dus geniet ervan. Oh, ja, ik mis nog steeds die foto met de gevangen vis. Nou, tot de volgende reactie en een goede vaart.

Jaco zei

Hoiii levensgenieters!! Jaa tuurlijk volgen we jullie. Elke dag minimaal even op Vesselfinder kijken waar jullie uithangen, hoe hart jullie varen en gokken wat de volgende bestemming zal zijn. Rabat zie ik vandaag, gaaf, de oversteek gemaakt naar Afrika en Europa voor een paar (veel) maanden verlaten. Goede reis, veel plezier en vergeet geen steekpenningen in Marokko, dan gaan dingen ineens veel sneller :-) We kijken uit naar het volgende blog!! GRoetjesssssss

Een reactie posten